ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΔΗΛΩΣΗ στο {TS} για κόκκινους φακέλους: «Ψάχνουν τρόπο να μας διαλύσουν; Γελά ο κόσμος – Προχθές έκθεσαν Ανόρθωση και Απόλλων, σήμερα εμάς»

ΔΗΛΩΣΗ στο {TS} για κόκκινους φακέλους: «Ψάχνουν τρόπο να μας διαλύσουν; Γελά ο κόσμος – Προχθές έκθεσαν Ανόρθωση και Απόλλων, σήμερα εμάς»

Μετά το δημοσίευμα από ΚΥΠΕ που φέρει την ομάδα της Καρμιώτισσας Πάνω Πολεμιδιών να… εμπλέκεται σε κόκκινους φακέλους, το Themasports.com , επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ομάδας, Δημήτρη Βραχίμη.

Διαβάστε: 

ΚΟΚΚΙΝΟΙ φακέλοι για φιλικά Κυπριακών ομάδων Α’ κατηγορίας – Στο επίκεντρο τα μεγάλα σκορ

Ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας μας δήλωσε τα εξής: «Καταρχάς στην ΚΟΠ δεν έχουν ιδέα περί αυτής της είδησης και ούτε κάτι ενώπιον τους για κόκκινους φακέλους για τα δύο αυτά παιχνίδια.  Είναι, φαίνεται, μονάχα εις γνώσιν της Επιτροπής Δεοντολογίας.  Εμείς ως Καρμιώτισσα δεν ανεχόμαστε να διασύρουν με αυτόν τον τρόπο κάποιοι το όνομα της ομάδας και του σωματείου μας.  Κάποιοι ψάχνουν άλλον τρόπο να μας διαλύσουν;  Κάποιους δεν αρέσει το καλό ποδόσφαιρο που παρουσιάζουμε και τα δύσκολα που βάζουμε σε ομάδες και θέλουν με το έτσι και το θέλω να μας διαλύσουν, να μας στείλουν β΄ κατηγορία, για να βολέψουν άλλες ομάδες όπου έχουν συμφέροντα;  Πριν μερικές μέρες μας δήλωσαν πως εξετάζουν παιχνίδια προηγούμενων αγωνιστικών, τώρα θυμήθηκαν να πάρουν τον χρόνο πίσω και να μας μπλέξουν εμάς σε φιλικά παιχνίδια του καλοκαιριού…  Μήπως θέλουν να καλύψουν λάθη τους, με αναφορά στο όνομα της ομάδας μας;  Ε να σας θυμίσω ότι στα συγκεκριμένα δύο φιλικά παιχνίδια, οι μισοί παίκτες που αγωνίστηκαν τότε για την ομάδα μας δεν είναι σήμερα στην ανδρική ομάδα της Καρμιώτισσας, είτε γιατί δοκιμάζονταν είτε γιατί αποφασίστηκε να μην συνεχίσουν μαζί μας.  Η ΚΟΠ ξέρουμε ότι δεν έχει καμία σχέση σε αυτό. Είναι θέμα… καθαρά της Επιτροπής Δεοντολογίας αυτό. Αποδείξαμε ότι είμαστε ομάδα υπόδειγμα και φαίνεται μέσα από τις πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Κάποιοι μετάνιωσαν που τα… έβαλαν με άλλους και ήρθαν σε μας που είμαστε αδύνατοι, αλλά εμείς δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια και θα κινηθούμε νομικά.  Είμαστε για να γελούμε. Για να γελά ο κόσμος. Αν είναι δυνατόν… Μας κοροϊδεύει ο κόσμος. Για όνομα του Θεού. Πείτε μας κύριοι τίποτε άλλο όπου θα βρείτε να μας ενοχοποιήσετε ως Καρμιώτισσα. Εάν θέλουν να διαγράψουν την Καρμιώτισσα να μας το πουν. Προχθές έκθεσαν Ανόρθωση και Απόλλωνα και σήμερα εμάς».

 

The post ΔΗΛΩΣΗ στο {TS} για κόκκινους φακέλους: «Ψάχνουν τρόπο να μας διαλύσουν; Γελά ο κόσμος – Προχθές έκθεσαν Ανόρθωση και Απόλλων, σήμερα εμάς» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top